Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΜΟΡΑΝΤ ΑΛΙΣΑΡ ΕΛΙΣΑΒΕΤ | Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης Λεχαινά Ηλείας
 
 

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΡΑΝΤ
Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης Λεχαινά Ηλείας

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
 
 
 
 
 

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία σε μια μεγάλη κατηγορία καταστάσεων υγείας που περιορίζουν προσωρινά ή μόνιμα τη λειτουργική ικανότητα του ασθενή.
 
 

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας δημιουργεί και προσαρμόζει εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.
 
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι η συντομότερη επανένταξη του ασθενή στις καθημερινές του δραστηριότητες μέσω των εξελιγμένων μηχανημάτων που διαθέτουμε αλλά και η βελτίωση της ψυχολογίας του. 
 
 
 
 
 
 
 
 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης το οποίο βρίσκεται στην Ηλεία και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Λεχαινά, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντάς σας εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας και αποκατάστασης τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε περιστατικού.

Η φυσικοθεραπεύτρια Ελισάβετ Μοράντ, αριστούχα απόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών και η έμπειρη ομάδα της, χρησιμοποιώντας τόσο φυσικά μέσα όσο και νεότερες τεχνικές επιτυγχάνουν τον επιθυμητό στόχο της φυσικοθεραπείας...


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
 
 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη, η τεχνη του προλαμβάνειν και θεραπεύειν παθήσεις του νευρομυοσκελετικού συστήματος με φυσικά μέσα και αναμφισβήτητα αποτελεί μια βασική επιστήμη στον τομέα της υγείας. Στο Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης το οποίο βρίσκεται στα Λεχαινά Ηλείας, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, καλείται να περιορίσει, κατά το δυνατόν, τα κινητικά προβλήματα των ασθενών..


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 

ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Η Φυσικοθεραπεία, η οποία έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα, αποτελεί μια ολόκληρη επιστήμη εφαρμόζοντας θεραπευτικές πράξεις τόσο με μαλάξεις, θερμότητα, ψύχος, νερό δηλαδή με φυσικά μέσα, όσο και και με νεότερες τεχνικές με τη χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας....


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ