Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΡΑΝΤ
Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης Λεχαινά Ηλείας


Το Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης το οποίο βρίσκεται στην Ηλεία και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Λεχαινά, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντάς σας εξατομικευμένα προγράμματα θεραπείας και αποκατάστασης τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κάθε περιστατικού.

Η φυσικοθεραπεύτρια Ελισάβετ Μοράντ, αριστούχα απόφοιτη του τμήματος φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Πατρών και η έμπειρη ομάδα της, χρησιμοποιώντας τόσο φυσικά μέσα όσο και νεότερες τεχνικές επιτυγχάνουν τον επιθυμητό στόχο της φυσικοθεραπείας.

Στον φιλόξενο και μοντέρνο χώρο μας στα Λεχαινά Ηλείας, μπορούμε να  καλύψουμε κάθε περίπτωση πάθησης ή διαταραχής στο χώρο της φυσικοθεραπείας από το απλό ορθοπαιδικό πρόβλημα μέχρι τη βαριά νευρολογική δυσλειτουργία με έμφαση και εξειδίκευση στην αντιμετώπιση του μυοσκελετικού πόνου κάθε αιτιολογίας.
 
 
 
 
 


Η χρόνια πείρα μας στον χώρο της φυσικοθεραπείας σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές μεθόδους μας, εξασφαλίζουν άμεσα αποτελέσματα σύντομα και οικονομικά. Η χρήση των πιο πρόσφατων τεχνικών και πρωτοκόλλων θεραπείας συνεργούν για το καλύτερο και μακροβιότερο αποτέλεσμα της θεραπείας.

Βασικό στόχο μας αποτελεί η παροχή υψηλότατου επιπέδου θεραπευτικών υπηρεσιών βασισμένες στις διεθνείς προδιαγραφές του τομέα μας. Η διαρκής μας βελτίωση αποτελεί επίσης πρωταρχικό στόχο, για αυτό μένουμε διαρκώς ενήμεροι για την διεθνή επιστημονική και διεθνή πρόοδο στον τομέα της Φυσικοθεραπείας, ενώ δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και στις απόψεις των ασθενών μας.

Στοχεύουμε στην άμεση μείωση του πόνου σας και την γενικότερη εκπαίδευση και επανεκπαίδευση σας.

 

 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε το κέντρο μας 

και μαζί θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και θα ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα
που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας.