Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Όροι
 
 
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης Λεχαινά Ηλείας


Η φυσικοθεραπεία είναι η επιστήμη, η τεχνη του προλαμβάνειν και θεραπεύειν παθήσεις του νευρομυοσκελετικού συστήματος με φυσικά μέσα και αναμφισβήτητα αποτελεί μια βασική επιστήμη στον τομέα της υγείας.

Στο Κέντρο Κινητικής & Φυσικής Αποκατάστασης το οποίο βρίσκεται στα Λεχαινά Ηλείας, η έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα μας, καλείται να περιορίσει, κατά το δυνατόν, τα κινητικά προβλήματα των ασθενών της, όποια κι αν είναι η παθολογία που τα έχει προκαλέσει. Νευρολογικές και μυοσκελετικές παθήσεις, ατυχήματα, ακόμα και καρδιαγγειακές νόσοι μπορεί να επιφέρουν κινητική δυσκαμψία και προβλήματα.

Οι προηγμένες επιστημονικές μέθοδοι, τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα καθώς και η εξειδίκευση εγγυώνται για τα καλύτερα αποτελέσματα, όχι μόνο για τη συντομότερη επανένταξη του ασθενή στις καθημερινές του δραστηριότητες αλλά και για τη βελτίωση της ψυχολογίας του.
 
 
 
 


ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:


  Μαλάξεις
  Ορθοπαιδικές παθήσεις
  Νευρολογικές παθήσεις
  Κινησιοθεραπεία
  Θεραπευτικό μασάζ
  Χειρουργική αποκατάσταση
  Αναπνευστικές φυσικοθεραπείες

Η αποκατάσταση σχεδιάζεται με απόλυτο σεβασμό στις ιδιαιτερότητες του κάθε ανθρώπου με οδηγούς τη γνώση, τη φροντίδα, την σύγχρονη τεχνολογία και την εμπιστοσύνη. Φροντίζουμε πάντα για την σωστή ενημέρωση του πάσχοντος για το είδος, τη φύση και το μηχανισμό του προβλήματός του, με τελικό στόχο την αποκατάσταση της πλήρους λειτουργικότητας του όταν αυτό είναι δυνατό και την επιστροφή του στο φυσιολογικό ρυθμό της ζωής του.

Στο χώρο μας μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα σας παρέχουμε μία απόλυτα εξατομικευμένη φυσικοθεραπευτική προσέγγιση του προβλήματός σας.

 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφθείτε το κέντρο μας 

και μαζί θα δώσουμε λύση στο πρόβλημά σας και θα ανακουφιστείτε από τα συμπτώματα
που δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας.